Ansökningsformulär
Hej lagspelare, vad roligt att just Du har hittat hit! Välkommen till Handbolls EM 2020!

Genom att fylla i vårt ansökningsformulär nedan startar du din resa för att bli en del av laguppställningen och vara med och göra Handbolls EM 2020 till det bästa mästerskapet någonsin. Det är ett högt tryck för att få vara med och desto fler dagar du har möjlighet att jobba samt tidigare relevant erfarenhet ökar din chans att bli en del av laget.

Mobilise är det kommunikationsverktyg vi kommer att använda oss av före, under och efter detta mästerskap. Det är därför av högsta vikt att du är aktiv och håller dig uppdaterad om den information som delges gällande ditt eventuellt kommande uppdrag.

Den information du väljer att ange samt kommande schema kommer att användas i mästerskap som genomförs i vår regi.

Önskar du mer information om själva mästerskapet hittar du det på: http://www.handbollslandslaget.se/em2020/

Vid frågor om evenemanget eller frågor relaterade till volontärsuppdrag vänligen kontakta oss på volontar.malmo@handballeuro2020.com eller volontar.goteborg@handballeuro2020.com eller volontar.stockholm@handballeuro2020.com.
Personuppgifter Bakgrund Grupper Bekräfta Kvitto
Var noggrann när du fyller i dina kontaktuppgifter och säkerställ så att telefonnummer och e-post är korrekta. Detta så att vi enkelt kan kommunicera med dig under rekryteringsprocessen samt genomförandet av mästerskapet.
Personuppgifter:
Kontaktinfo: